Fra skråt til slot

Maintz Service har gennem flere år hjulpet både erhverv og private med forvandlinger af deres matrikler.

Vi har gennem årene haft mange gode og udfordrende opgaver, i forbindelse med hus overtagelser- hvor sælger ønsker en totalt gennemgang af haven- ny afdæknings bark i bede samt beskæring af buske – med det ene formål at huset skal fremstår knivskarp ti lsalgs annoncen.

Hvem har behov for “Fra skråt til slot”?

Flere huskøbere og ejendomsforvaltere kontakter Maintz Service for at få en gennemgående oprydning i og omkring en nyerhvervet ejendom – hvor vi hurtig og knivskarpt finder vejen gennem store træer og sammengroet buske- til en helt ny og afstressende have oplevelse.

Har du eller I brug for en oprydning i de grønne grønne områder for at jeres ejendom skal fremstå velholdt og indbydende – skal I ikke holde jer tilbage for et uforpligtende tilbud fra Maintz Service.

Maintz Service tilbyder:

Træfældning, skæring til brænde, bortkørsel af hele træet og affald, flisning af grene og stubfræsning. Vi står for en sikker træfældning og er ansvarlige for omgivelserne. Med mange års erfaring i branchen har vi den nødvendige ekspertise.

Få et tilbud

Vi udfører træfældning i området Midt-, Syd- og Vestsjælland. På forespørgsel kører vi gerne langt for at hjælpe vores kunder – eksempelvis har vi hjulpet kunder fra Gedser til Nordsjælland.