Græsslåning

Vi tilbyder græsslåning af store græsplæner hos erhverv, samt græsslåning for private og f.eks. sommerhuse. Vi kan klippe store arealer på kort tid grundet vore slagleklipper som er påmonteret på en proflex 21. En slagleklipper er en form for græsslåmaskine, som gør det muligt at klippe store arealer af græs på kort tid. Det er også muligt at slå græsset, hvis terrænet er lidt kuperet, hvor de almindelige plæneklippere ikke kan komme til.

Græsslåning og pleje

Vi tilbyder græsslåning og vedligeholdelse af grønne arealer – vi tager os gerne tid til en snak og en gennemgang af området. Når vi alligevel er i gang med græsslåning kan vi måske varetage andre opgaver nu vi alligevel er i gang. Så kan vi give et samlet godt tilbud.

Skal man gøde græsplænen?

Vi kan fjerne det afklippede græs så plænen er klar og pæn med det samme. Vi kan også lade det ligge – det giver næring og passer på plænen. Det kommer lidt an på behovet, hvis det er æstetisk og af brugbare årsager, vil det give bedst mening at fjerne det afklippede græs.

Hvis du vil have en flot græsplæne, kræver den også pleje. Ukrudt og mos bør fjernes inden det spreder sig for meget, så græsrødderne kan vokse. Vi klipper også gerne kanterne langs plænen.

Få et tilbud

Vi udfører græsslåning i området Midt-, Syd- og Vestsjælland. På forespørgsel kører vi gerne langt for at hjælpe vores kunder – eksempelvis har vi hjulpet kunder fra Gedser til Nordsjælland.