Træfældning

Hos Maintz Service tilbyder vi træfældning af alle træer. Selv træer som er placeret på steder som er vanskelige at komme til. Det kan være op ad bygninger eller ved elmaster. Vi har både kraner og de maskiner som kræves for træfældning på besværlige steder. Ellers er vi ikke bange for at klatre op og beskære grenene en ad gangen, det er ikke altid nødvendigt med kran. Vi kommer gerne forbi og kigger på opgaven så vi kan finde den rigtige løsning.

Hvad skal der ske efter træfældning?

Vi har stort fokus på kundetilfredshed og derfor vil du altid, forud for en træfældning, have ro i maven og være klar over hvad du kan forvente.
Skal vi kun stå for træfældning eller skal vi rodfræse og reetablere omgivelserne efter os? Skal vi hugge træet op i brænde eller ønsker du selv at stå for nogle af opgaverne.

Vi tager gerne en snak om hvad der passer dig bedst.

Maintz Service tilbyder:

Træfældning, skæring til brænde, bortkørsel af hele træet og affald, flisning af grene og stubfræsning. Vi står for en sikker træfældning og er ansvarlige for omgivelserne. Med mange års erfaring i branchen har vi den nødvendige ekspertise.

Få et tilbud

Vi udfører træfældning i området Midt-, Syd- og Vestsjælland. På forespørgsel kører vi gerne langt for at hjælpe vores kunder – eksempelvis har vi hjulpet kunder fra Gedser til Nordsjælland.