Rodfræsning

Vi tilbyder stubfræsning og rodfræsning i midt, syd og Vestsjælland. Vi har mange års erfaring med fjernelse af træstubbe i forskellige træsorter.

Vi kan fjerne enkeltstub eller større områder, ligesom vi også kan tilbyde traktorfræsning.

Rodfræsning med respekt for omgivelserne.

Har du en stub i haven, som du gerne vil have fjernet, så tilbyder vi at fjerne den mekanisk. På den måde så er det kun et mindre område omkring stubben, som man tager. Ved håndkraft, vil man typisk skulle ødelægge et meget større område, da rødderne strækker sig langt. Så vi undgår at skulle splitte din have ad og fjerne stubben med respekt for omgivelserne og haven.
Efter Rodfræsning kan vi efterlade jord og/eller flis, medmindre du ønsker vi skal fjerne og bortkøre det hele. Vi kan klargøre jorden bagefter så du kan så græs eller anlægge bede. Vi er gerne med på råd.

Har du brug for billig og professionel hjælp til rodfræsning? Kontakt os for et godt tilbud og et højt fagligt niveau.

Maintz Service tilbyder:

Stub og rodfræsning, træfældning, skæring til brænde, bortkørsel af hele træet og affald og flisning af grene. Vi er ansvarlige for omgivelserne og er bevidste om vigtigheden i at efterlade en pæn have. Med mange års erfaring i branchen har vi den nødvendige ekspertise.

Få et tilbud

Vi udfører rodfældning i området Midt-, Syd- og Vestsjælland. På forespørgsel kører vi gerne langt for at hjælpe vores kunder – eksempelvis har vi hjulpet kunder fra Gedser til Nordsjælland.